Через сильний туман у США сталась ДТП зі 158 автівками: є загиблі

Джерело: NBC News

У штаті Луїзіана, США, унаслідок сильного туману сталась масштабна ДТП за участі 158 автівок. Загинуло 7 осіб.

Масштабна аварія сталась вранці 23 жовтня на 55-му шосе.

За даними правоохоронців, причиною аварії став густий туман, спричинений природніми явищами, та дим від лісової пожежі.

Як наслідок – сталась ДТП на різних відрізках шосе, а опісля відбулась ланцюгова реакція і кількість учасників ДТП суттєво зросла.

Понад 25 осіб постраждалих у ДТП були госпіталізовані з різним ступенем травмувань. Ще частина постраждалих звернулися за медичною допомогою самостійно.

Правоохоронці штату вважають, що кількість загиблих може зрости під час очищення території навколо цистерни, що перевозила небезпечну рідину.

  • Автомобіль злетів з дороги й врізався в другий поверх будинку в штаті Пенсільванія, США. Поліціанти кажуть, що це було “навмисно”, і планують висунути звинувачення водієві.

Уночі 18 жовтня російські окупаційні війська масовано атакували Україну безпілотниками, загалом випустивши 135 БпЛА.

Гаррі Стайлс, Найл Хоран, Зейн Малік та Луї Томлінсон опублікували спільну заяву у зв’язку зі смертю свого колишнього колеги по гурту One Direction Ліама Пейна.

Після того, як 17 жовтня стало відомо про вбивство лідера терористичного угруповання ХАМАС Ях’ї Сінвара, ліванське угруповання Хезболла заявило, що загострюватиме війну проти Ізраїля.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.