На Тайвані лікарі знайшли у вусі жінки живого павука

Джерело: Sky News

64-річна жителька Тайваню кілька ночей поспіль не могла заснути, оскільки відчувала рух та шелест у лівому вусі, а потім вирішила звернутися до лікарів. Під час огляду вони виявили маленького павука, який рухався у її слуховому проході. 

Також відомо, що він відкинув у вусі свій екзоскелет – інакше відомий як тверде покриття тіла.

Доктор Тенчін Ван, директор отоларингологічного відділення муніципальної лікарні Тайваню, розповів, що лікарі використали трубку, щоб висмоктати павука та екзоскелет із вуха.

Він додав, що жінка “не відчувала болю, тому що павук був дуже маленьким” – близько двох-трьох міліметрів.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.