Пропалестинський протестувальник випустив мишей у британському McDonald’s

Джерело: Daily Mail

У понеділок, 30 жовтня, пропалестинський протестувальник випустив мишей, пофарбованих у кольори палестинського прапора, у відділенні McDonald’s у Великій Британії.

Палестинські активісти закликали бойкотувати мережу закладів швидкого харчування McDonald’s після того, як McDonald’s Israel оголосив, що надав їжу солдатам ЦАХАЛу.

На відео видно, як чоловік прибуває на машині до McDonald’s, розташованого в розважальному комплексі Star City у Бірмінгемі. На автомобілі встановлено підроблений номерний знак з написом “PAIISTN”.

З палестинським прапором на голові чоловік відкриває багажник автомобіля, дістає коробку з мишами, пофарбованими у червоний, чорний або зелений колір, а потім заходить у заклад і кидає їх на підлогу.

Керівництво британського McDonald’s підтвердило інцидент з мишами та заявило, що відділення “повністю очищено”.

“Ми знаємо про інцидент у нашому ресторані Birmingham Star City сьогодні ввечері. Ресторан повністю продезінфікували, а наших партнерів із боротьби зі шкідниками викликали для повної перевірки”, – сказав представник McDonald’s.

Київська обласна прокуратура поновила право власності держави на ліс, що має особливе значення для екології столичного регіону. Рішеннями суду у чотирьох справах задоволено позови прокурорів до низки юридичних осіб про повернення лісових земель у Бориспільському районі загальною площею понад 60 га.

На полігоні під Ульмом українські військові проходять курси першої допомоги на полі бою. Для навчання закупили п’ять силіконових інтерактивних манекенів Simman 3G plus. Ціна однієї штуки – 100 000 євро, маса – 80 кг. 

Фотографи Влада та Костянтин Ліберови оприлюднили світлини українських військових, котрі лиш нещодавно повернулися з російського полону. Виснажені, у російському полоні армійці втрачають по 20, 30, а дехто навіть 40 кг. Українська сторона дотримується Женевської конвенції і закликає світову спільноту примусити РФ до виконання міжнародних обов’язків.

Минулого тижня Росія оголосила, що розпочала операцію зі звільнення Курської області. Вона може зайняти не один місяць, оскільки кинутих у контрнаступ військ не вистачить, хоча їх уже приблизно вчетверо більше, ніж українці, вважають експерти.

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв закликав канцлера Німеччини Олафа Шольца, котрий нині перебуває з візитом у країні, відмовитися від ідеї про те, що Росія може зазнати поразки на полі бою, і підтримати мирний план Китаю щодо України.