«ПриватБанк» відсудив у Коломойського 245 АЗС

Джерело: пресслужба “ПриватБанку”

“ПриватБанку” повернули контроль на 245 заправками, що належали компанії з групи “Приват” Ігорю Коломойському. Попри умови лізингу Центральний апеляційний господарський суд 1 листопада ухвалив рішення на користь банку.

Банк почав процес розірвання лізингу у 2019-2020 роках з метою повернути АЗС під свій контроль. За словами захисника, компанія недоотримала від лізингоотримувачів понад 10 млрд грн.

“Весь цей час суди забороняли державному банку отримати контроль над своїм майном. Сторонні особи продовжували користуватися АЗС та отримувати прибутки”, – сказав адвокат “ПриватБанку”.

Зазначимо, що понад 1,5 тисячі заправок від мережі АЗС Групи “Приват” працюють під 11 брендами. У низці регіонів вони займають понад 40% ринку, що робить їх найбільшою консолідованою мережею країни.

За даними синоптиків у п’ятницю, 20 вересня, в Україні сухо та сонячно.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.