Росіяни атакували військовий об’єкт на Івано-Франківщині

Джерело: голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук

Вночі 3 листопада російські окупанти атакували безпілотниками військовий об’єкт на Прикарпатті.

Онищук зазначила, що цієї ночі ворог намагався завдати ударів по критичних та військових об’єктах інфраструктури України.

Зокрема, окупанти атакували військовий об’єкт на Прикарпатті.

“На місце відразу прибули відповідні служби. Пожежу локалізовано. Дякуємо нашим захисникам на всіх напрямках, які боронять українську землю та небо!”, – написала очільниця області.

Варто зауважити, що за даними МВС України уночі над Франківщиною працювала ППО. Уламки збитого БпЛА впали на території Калуського району, внаслідок чого виникла пожежа у гуртожитку.

  • Уночі 3 листопада російські окупанти атакували Україну десятками БпЛА та однією ракетою. Більшість ворожих цілей було знищено силами ППО.
  • Президент України Володимир Зеленський зреагував на масовану атаку БпЛА росіян по Україні вночі 3 листопада. Глава держави наголосив, що Україна буде відповідати ворогу.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 жовтня. З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 191.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.