Акторка Ребел Вілсон поширила знімок з Гелловіну, де вона цілує наречену Рамону Агруму

Джерело: VT.co

43-річна австралійська актриса Ребел Вілсон поширила фото з Гелловіну, де цілувала свою наречену 37-річну дизайнерку одягу Рамону Агрум. Вони обидві були одягнені в однакові зелені вбрання вболівальників.

Видання зазначило, що костюми нагадують комедію “Старший рік” 2022 року.

“Забула сказати: “Гелловіном”, — підписала акторка фото разом з емодзі у вигляді ліхтарика.

Про заручини Вілсон та Агрум стало відомо у лютому. У серпні акторка розповіла про планування їхнього весілля, назвавши 2023 рік “Роком родини”. Вона схиляється до складної весільної церемонії, а її наречена до більш інтимної.

Коли українські війська атакували Курську область РФ, місцеві російські підрозділи були добре озброєні, однак, абсолютно неготові з погляду розвідки та координації. Українці слушно дійшли висновку, що такий ворог їм не загрожуватиме. Ключем до серпневого успіху України була несподіванка, а не перевага в гарматах і пускових установках.

Вища рада правосуддя відсторонила від здійснення правосуддя суддів Київського апеляційного суду В’ячеслава Дзюбіна, Юрія Сливу, Ігоря Паленика і Віктора Глиняного до набрання законної сили вироком суду або закриття провадження.

29 вересня у ДТП на мотоциклі у Луцькому районі загинув 36-річний військовослужбовець ЗСУ, капітан, повний кавалер ордена “За мужність”, “Народний герой України” Павло Чайка на псевдо “Сігл”.

На початку цього місяця у місті Ґрінвіч, штат Коннектикут, США, у власника викрали його розкішний автомобіль Ferrari вартістю 575 000 доларів. Однак завдяки щасливому збігу обставин та новітнім технологіям власнику вдалося швидко відстежити коштовний транспортний засіб.

“Безрозсудна російська ядерна риторика” глави РФ Володимира Путіна не повинна стримувати членів НАТО від надання додаткової військової допомоги Україні, заявив глава НАТО Єнс Столтенберг.