По всій країні сьогодні дощитиме: прогноз погоди на 15 листопада

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у середу, 15 листопада, у всіх областях йтимуть дощі.

Зокрема помірні дощі пройдуть у західних, Житомирській, Вінницькій, південних областях та Криму помірний дощ. На решті території невеликий дощ.

Вітер південно-західний з переходом на Правобережжі на північно-західний 7-12 м/с.

Температура повітря вдень у більшості областей коливатиметься від +7 до +12 градусів, а у Криму – до +16.

У Карпатах мокрий сніг та дощ, місцями пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі та вдень від -1 до +4 градусів.

У Києві сьогодні невеликий дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 7-12 м/с. Вдень у столиці +9…+11 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC

Бразилія оштрафувала компанії Ілона Маска на п’ять мільйонів реалів ($920 000) після того, як деякі користувачі змогли на короткий час отримати доступ до соціальної мережі X, попри заборону.

Національний координаційний центр кібербезпеки (НКЦК) РНБО заборонив встановлювати та використовувати месенджер телеграм на службових пристроях державних службовців, військовослужбовців, працівників сектору безпеки та оборони, а також підприємств-операторів критичної інфраструктури.

Вранці 20 вересня російські військові обстріляли місто Костянтинівка в Донецькій області, внаслідок чого поранення отримали п’ятеро місцевих мешканців. Діти не постраждали. Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Горбунов.

У Польщі арештовано колишнього адвоката померлого російського олігарха Бориса Березовського у межах розслідування про напади на російських опозиціонерів.

Міноборони кодифікувало і дозволило використовувати всюдихід-амфібію “ТАХА” у Збройних силах.