У Дніпрі судитимуть чоловіка, який кілька років поспіль ґвалтував доньку

Джерело: Дніпропетровська обласна прокуратура

У Дніпрі звинувачують місцевого жителя у тому, що він протягом декількох років ґвалтував власну доньку. За даними слідства, на момент початку вчинення протиправних дій дитині було 8 років.

Дівчинка розповіла про такі випадки, звернувшись до районного центру соціально-психологічної реабілітації. Медики, своєю чергою, повідомили про це правоохоронцям.

“За результатами слідчих заходів і допиту дитини із використанням методики “Зелена кімната”, яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження з неповнолітніми, інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіком підтвердилася”, – зазначили у прокуратурі.

Нині обвинувачений перебуває під вартою без можливості внесення застави. Прокурори Західної окружної прокуратури міста Дніпра скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя міста за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України).

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, Президент України Володимир Зеленський допоміг почати війну з Росією.