На аукціоні Sotheby’s пляшку віскі продали за рекордні £2,1 мільйона

Джерело: France24

На аукціоні Sotheby’s, який відбувся в Лондоні 18 листопада, пляшку віскі продали за рекордні 2,1 млн фунтів стерлінгів.

За словами співробітників аукціонного дому, цей продаж лота встановив “новий рекорд для будь-якої пляшки алкоголю або вина, проданого на аукціоні”.

Очікувалося, що пляшка віскі “The Macallan” 1926 року, описаного аукціонним домом як “найцінніший віскі у світі” принесе від 750 000 до 1,2 мільйона фунтів стерлінгів, проте її вдалося продати аж за 2 187 500 фунтів (2,7 млн доларів США).

Як розповіли у виданні, одна з пляшок “Macallan” 1926 року встановила попередній рекорд у 2019 році – її продали за 1,5 мільйона фунтів стерлінгів на тому ж лондонському аукціоні.

25 жовтня українці взяли участь у написанні Радіодиктанту національної єдності-2024 під назвою “Магія голосу”.

Малиновський районний суд міста Одеси засудив чоловіка до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік за публікацію в соцмережі TikTok відео, на яких співробітники ТЦК проводили “мобілізаційні заходи”.

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що головним зовнішньополітичним пріоритетом країни є інтеграція до Європейського Союзу. Про це він повідомив, висвітлюючи ключові напрямки, на яких планує зосередитися уряд Грузії для досягнення цієї мети.

У Флориді, США, суд присяжних визнав жінку, яка пішла спати, залишивши свого хлопця зачиненим у валізі, винною у вбивстві. Вона не визнала своєї провини.

Служба безпеки України затримала на Донеччині агента ФСБ, який, працюючи волонтером ООН, збирав інформацію про розташування українських військових позицій на Покровському напрямку. Затриманим виявився 34-річний місцевий житель, завербований окупантами та представлений як волонтер Всесвітньої продовольчої програми ООН.