Китайсько-російська торгівля цього року досягла $210 млрд

Джерело: The Telegraph

Згідно з даними Головного митного управління Китаю, китайсько-російська торгівля досягла 210,9 мільярда доларів протягом січня-листопада цього року, досягнувши мети, поставленої двома країнами у 2019 році на рік раніше запланованого.

Також згідно з даними митного управління, обсяг двосторонньої торгівлі за перші 11 місяців перевищив загальний показник за весь 2022 рік.

У 2019 році Китай і Росія домовилися збільшити товарообіг до 193 мільярдів доларів до 2024 року зі 103 мільярдів доларів у 2018 році.

Російські пранкери Вован (Володимир Кузнєцов) і Лексус (Олексій Столяров) отримали державні нагороди в Кремлі. Також нагородили письменника Захара Прилєпіна. Лексусу з Вованом вручили ордени дружби, а Прилєпіну— орден мужності.

Живлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежуватимуть.

Станом на 4 липня, російські війська, за даними аналітиків, просунулися на Донеччині та Харківщині.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили оперативну ситуацію на фронті станом на 16:00 4 липня. Від початку доби відбулося 80 бойових зіткнень.

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю для Bloomberg прокоментував чутки про керівника Офісу Президента Андрія Єрмака й назвав його “потужним менеджером”.