В Аргентині через ураган обвалився дах спортклубу: є загиблі

Джерело: Independent

В аргентинському місті Баїя-Бланка через потужний ураган обвалився дах у спортивному клубі Bahiense del Norte, внаслідок чого загинули щонайменше 13 осіб.

За даними місцевих ЗМІ, у спортклубі проходили змагання з катання на ковзанах, коли на місто обрушився ураган.

“На жаль, служба екстреної допомоги підтверджує смерть 13 людей у клубі Bahiense del Norte”, – йдеться в заяві муніципалітету.

Своєю чергою, президент Аргентини Хав’єр Мілей висловив співчуття сім’ям загиблих.

“Президент країни висловлює глибокі співчуття родині та друзям тих, хто загинув унаслідок шторму”, — йдеться в заяві його офісу.

Водночас там зазначили, що пориви вітру перевищували 150 км/год у Баїя-Бланка, що спричинило відключення електроенергії. У районах провінції Буенос-Айрес діє “помаранчевий” рівень небезпеки.

Жителям рекомендують залишатися вдома.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.