Окупаційний «глава» Криму повідомив про жертви унаслідок нічної атаки на Феодосію

Джерело: Сергій Аксьонов

Гауляйтер Кримського півострова Сергій Аксьонов повідомив, що внаслідок нічної атаки на порт у Феодосії є жертви.

За його даними, загинула одна людина, ще двоє осіб – поранені.

Окрім цього, внаслідок атаки пошкоджено шість приміщень, у яких вибито вікна.

“Шість осіб евакуювали до пунктів тимчасового розміщення, інші мешканці розташувались у своїх рідних та знайомих. Транспортна інфраструктура працює у штатному режимі, обмежень щодо пасажирських перевезень немає”, – написав Аксьонов.

Як відомо, уночі 26 грудня тактична авіація Повітряних сил ЗСУ крилатими ракетами атакувала тимчасово окупований Крим.

Ціллю ПС ЗСУ став російський десантний корабель “Новочеркаськ”, який було успішно уражено.

  • 4 листопада Збройні Сили України підтвердили, що завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу “Залив” в тимчасово окупованому Криму в Керчі.
  • Збройні сили України атакували морську та портову інфраструктуру росіян на суднобудівному заводі “Залив” у тимчасово окупованій Керчі ввечері 4 листопада. За словами аналітиків, удар пошкодив корвет проєкту 22800 “Каракурт” на корабельні.
  • Як повідомляє Telegram-канал “Кримський вітер”, посилаючись на свідчення очевидців, на суднобудівному заводі в Керчі є попадання в малий ракетний корабель проєкту 22800 “Каракурт”, який є носієм “Калібрів”.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.