У Вірменії зупинили на місяць діяльність російського радіо «Sputnik»

Джерело: News.am

Вірменський регуляторний орган зупинив на 30 днів діяльність компанії “Тоспа”, що ретранслює програму “Sputnik Вірменія”.

За словами представників Комісії з телебачення та радіомовлення республіки, за підсумками моніторингу запису аудіопрограм “Sputnik Вірменія” зафіксовано порушення законодавства Вірменії.

“Комісія порушила адміністративні провадження щодо мовника”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема під час виходу в ефір 17 листопада 2023 року програми “Пятница з Тиграном Кеосаяном” на “Sputnik Вірменія” автор та ведучий програми припускалися глумливих та принизливих висловлювань, давали оцінки, морального права на які політичний оглядач та ведучий не мали.

Окрім того, зафіксовано, що під час програми транслювалися заклики до заборонених законодавством акцій.

Що стосується матеріалів другого адміністративного провадження, то вказано, що під час мовлення програми “Абовян Time” прозвучали думки та твердження, які не лише не відповідають дійсності, а й можуть викликати паніку серед населення.

Двоє людей вважаються зниклими безвісти, а близько 1 000 осіб евакуйовано після повеней і зсувів на півночі Італії, в регіоні Емілія-Романья.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.

Південь Німеччини “тероризують” середземноморські мурахи, які перегризають дроти електрокабелів та інтернету.

Колишнього співробітника ЦРУ (Центральне розвідувальне управління США), який накачував наркотиками й піддавав сексуальному насильству десятки жінок, засудили до 30 років ув’язнення.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.