ASAP Rocky можуть позбавити волі на 24 роки у справі про стрілянину – ЗМІ

Джерело: Marca

Репера ASAP Rocky можуть позбавити волі на 24 роки за звинуваченням у тому, що він під час сварки вистрелив з пістолета у колишнього друга дитинства Терелла Ефрона, завдавши легких тілесних ушкоджень.

Як пояснили у виданні, саме такий вирок може очікувати виконавця, якщо суд доведе його провину за двома кримінальними статтями.

За словами співрозмовників, “репер очікує рішення та нервує”.

ДОВІДКОВО. 6 листопада 2021 року між ASAP Rocky та його другом Ефроном, відомим також як  ASAP Relli, сталася сварка. Ефрон стверджує в позові, що він став жертвою нападу та побоїв, недбалості та емоційного стресу.

Ефрон розповів, що ASAP Rocky “заманив” його в незрозуміле місце біля готелю W у Голлівуді для розмови і після сварки “витягнув пістолет і навмисне направив його в бік [Ефрона] та зробив кілька пострілів”.

Детектив Лос-Анджелеса засвідчив, що на записі камери відеоспостереження передбачуваного нападу, який було показано у суді, видно, як ASAP Rocky розмахує зброєю та стріляє з неї.

Адвокати ASAP Rocky заперечують, що на відео видно саме його.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак на запитання щодо ситуації із корупцією в Україні заявив, що, мовляв, це так Росія намагається заплямувати імідж української влади.

Українці змушені змінювати харчові звички та економити на продуктах внаслідок війни. Згідно з дослідженням, майже половина українців (49%) повідомляє про зміни у своїх харчових звичках з початку повномасштабного вторгнення.

Народний депутат від “Слуги народу” Дмитро Гурін запевняє, що щиро не вбачає ні ризиків, ані проблем у тому, аби роздавати кошти партнерів, котрі ті передали на цільові програми в Україні. Принаймні так він відповів на запитання Букв на платформі X.

Ізраїльська атака, ймовірно, тимчасово зупинить постачання Іраном балістичних ракет до Росії. Експерти наголошують, що удар Ізраїлю по іранських об’єктах значно ослабив обороноздатність країни.

У Рівненській області на території заводу з утилізації відходів у Костополі 26 жовтня було виявлено мертвого лева. Поліція розпочала перевірку за цим фактом.