Обама отримав «Еммі» за роботу над документальним фільмом для Netflix

Джерело: CNN

Колишній президент США Барак Обама здобув перемогу на премії “Еммі” як оповідач документального серіалу Netflix “Робота: що ми робимо цілий день”.

До того ж експрезидент виступив продюсером проєкту разом із дружиною Мішель Обамою.

“Для когось це зарплата. Для інших це покликання. Цей документальний фільм досліджує значення роботи для сучасних американців у час швидких змін”, – йдеться в описі багатосерійного фільму.

Як розповіли у виданні, серіал складається із чотирьох частин. Прем’єра відбулася у травні на платформі Netflix.

За словами Обами, стрічка “досліджує шляхи, якими ми знаходимо сенс у нашій роботі, і як наш досвід і труднощі об’єднують нас на людському рівні”.

“Коли ми впевнені, що кожен відчуває повагу до своєї роботи, що внесок кожного шанується, і що кожен отримує достатньо грошей, щоб по-справжньому брати участь у житті наших громад, ми зміцнюємо довіру між нами, що робить усе в нашому житті можливим”, – прокоментував експрезидент.

Зазначається, що серіал знятий за книгою лауреата Пулітцерівської премії Стадса Теркела “Робота” 1974 року – історією, яка досліджує роботу та людей, які її виконують. Серіал покликаний сприяти розумінню та оцінці роботи, яку виконують люди.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.