США та Велика Британія вдарили по угрупованню хуситів у Ємені

Джерело: SkyNews

Сили Сполучених Штатів та Великої Британії почали удари по об’єктах хуситів у Ємені.

У своєму звіті інформаційне агентство посилається на чотирьох американських посадовців.

У столиці країни Сані пролунали три вибухи.

Раніше у SkyNews інформували, що США та Велика Британія готові завдати ударів по військових об’єктах угруповання хуситів у Ємені.

Експерти зауважили, що західні союзники, швидше за все, атакуватимуть прибережні об’єкти, намагаючись зупинити хвилю атак хуситів у Червоному морі.

ППО на американських об’єктах по всьому Близькому Сході приведена в повну бойову готовність.

До початку операції не очікується жодних публічних заяв.

Як пише The Guardian, британці та американці активізували підготовчі заходи для ударів по хуситах у відповідь на атаку, націлену на американські та британські військові кораблі.

Очікується, що в діях проти позицій хуситів у Ємені задіюватимуть сили Великої Британії, США та інших країн, котрі завдадуть ударів по базах і човнам хуситів за допомогою винищувачів і військових кораблів.

Своєю чергою, лідер підтримуваного Іраном угруповання хуситів Абдул-Малік аль-Хуті заявив, що у разі удару хусити дадуть відповідь.

Через необережність косметологині загинула жінка, що прийшла до неї на процедуру. Причиною стало гостре отруєння анестетиком.

Колишній генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна може стати членом альянсу, навіть попри триваючу повномасштабну війну.

Члени банди з автоматами увірвалися в місто Понт-Сонде, вбивши щонайменше 70 осіб і змусивши понад 6000 людей тікати. Лідер банди “Гран Гріф” Лаксон Елан заявив, що це була помста за пасивність цивільних під час нападів поліції на його людей.

Три нідерландські активістки закликають вшанувати пам’ять невинних жінок, які стали жертвами полювання на відьом у XV-XVII століттях, встановивши національний пам’ятник.

Дональд Трамп, колишній президент США, а нині кандидат від Республіканської партії, вважає, що Ізраїль має атакувати іранські ядерні об’єкти у відповідь на запуск балістичних ракет з Ірану.