На Донеччині планують облаштувати наземні бетонні укриття біля відділень «ПриватБанку»

Джерело: Мінреінтеграції

У Донецькій області планують облаштувати наземні бетонні укриття біля відділень “ПриватБанку”.

Відтак, це дасть змогу клієнтам отримувати банківські послуги під час повітряних тривог. Наразі здійснюється аналіз та оцінка такої можливості.

Про готовність взяти участь у цьому процесі заявили представники АТ “ПриватБанк” і Донецької ОВА під час засідання Координаційного штабу з питань деокупованих територій під головуванням віцепрем’єр-міністерки Ірини Верещук.

На території Східного регіонального управління “ПриватБанку” вже збільшено кількість банкоматів до 98. Також встановлені додаткові термінали самообслуговування.

Завдяки цьому клієнти можуть без допомоги працівників поповнити картку чи мобільний телефон, оплатити послуги, продати валюту, погасити кредит, перевірити баланс та здійснити багато інших операцій.

Також “ПриватБанком” вивчається можливість створення мобільних відділень на базі броньованих автомобілів зі спеціальним обладнанням. Для того, щоб банківські послуги могли отримувати мешканці прифронтових регіонів.

“Цей процес необхідний не лише Донецькій області, а й усім прифронтовим територіям. Під час повітряних тривог і клієнти, і працівники банку мають бути в безпеці. Тому варто якомога оперативніше вирішити це питання”, – наголосила Ірина Верещук.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 18 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 153 бойові зіткнення. Більш як 50% від загальної кількості боїв відбулися на Покровському та Курахівському напрямках.