У Верховній Раді законопроєкт про легалізацію медичного канабісу розблоковано

Джерело: народний депутат Ярослав Железняк Telegram

Верховна Рада скасувала блокування підписання законопроєкту №7457 щодо легалізації медичного канабісу. Постанову №7457-п, яка перешкоджала підписанню документа, скасовано, оскільки нардепи не змогли зібрати достатньо голосів для її підтримки.

Ця постанова була зареєстрована 22 грудня народними депутатами від партії “Батьківщина” і блокувала можливість підписання законопроєкту головою Верховної Ради та президентом. Її відхиленням вдалося розблокувати цей процес.

Крім того, постанова відкладала набрання чинності законопроєкту приблизно до липня 2024 року.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.

Південь Німеччини “тероризують” середземноморські мурахи, які перегризають дроти електрокабелів та інтернету.

Колишнього співробітника ЦРУ (Центральне розвідувальне управління США), який накачував наркотиками й піддавав сексуальному насильству десятки жінок, засудили до 30 років ув’язнення.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.