Польські перевізники розблокували розблокували усі пункти пропуску на кордоні з Україною

Джерело: пресслужба ДПСУ

Станом на вечір 16 січня польські перевізники розблокували рух вантажівок через пункт пропуску “Ягодин-Дорогуськ”.

Повідомляється, що за інформацією від Прикордонної варти Республіки Польща о 20:00 польські перевізники завершили акцію протесту на кордоні.

Наразі оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Просимо водіїв врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень, — зазначили у повідомленні.

Зауважимо, надвечір 16 січня польські перевізники завершили блокування кордону перед пунктами пропуску “Краківець” та “Рава-Руська”.

Нагадаємо, 6 січня о 21:00 завершилася акція протесту польських фермерів перед пунктом пропуску “Медика – Шегині”, і рух вантажівок відновлено.

Раніше з ЗМІ повідомили, що перевізники з Польщі, які проводили акції протесту на трьох пунктах пропуску на кордоні з Україною, погодилися тимчасово зупинити свій протест нібито до 1 березня. Рішення оголошено після укладення угоди між протестувальниками і урядом Польщі.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…