«Back to black»: у мережі з‘явився трейлер біографії співачки Емі Вайнгауз

Джерело: The Independent

У мережі з’явився трейлер “Назад до чорного” (Back to Black) нового біографічного фільму про британську поп-співачку Емі Вайнгауз.

Стрічка режисерки фільмів “Стати Джоном Ленноном” і “50 відтінків сірого” Сем Тейлор-Джонсон вийде у прокат 12 квітня, майже через 13 років після смерті співачки у віці 27 років.

Як розповіли в агентстві, назва фільму взята з другого й останнього однойменного студійного альбому Вайнгауз, який отримав всесвітнє визнання та приніс співачці п’ять премій “Греммі”.

Акторка Маріса Абела зіграє співачку у фільмі, в центрі сюжету якого буде зображуватися пік кар’єри Вайнгауз у той час, коли вона боролася зі своєї залежністю. Її колишнього чоловіка Блейка Філдер-Сівіла зіграє актор Джек О’Коннелл.

Зазначається, що про життя Емі Вайнгауз вже було знято кілька фільмів.

Картина “Емі” 2015 року отримала схвалення критиків, але її різко розкритикував батько співачки, який назвав її “введенням в оману”.

У 2021 році вийшов документальний фільм “Емі Вайнгауз: 10 років потому” від BBC.

ДОВІДКОВО. Емі Вайнгауз – британська співачка, авторка пісень, музикантка в жанрах соул-поп із джазовими мотивами. Рекордсменка Книги рекордів Гіннеса з п’ятьма преміями “Греммі”. Визнана однією з найуспішніших британських попзірок.

23 липня 2011 року Вайнгауз знайшли мертвою в її будинку в Кемдені, в північному Лондоні. Причиною смерті слідство визначило алкогольну інтоксикацію.

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував парламенту проголосувати у другому читанні за законопроєкт №11474 про особливості продажу пакетів акцій, що належать державі у статутному капіталі банків. 

Київська обласна прокуратура поновила право власності держави на ліс, що має особливе значення для екології столичного регіону. Рішеннями суду у чотирьох справах задоволено позови прокурорів до низки юридичних осіб про повернення лісових земель у Бориспільському районі загальною площею понад 60 га.

На полігоні під Ульмом українські військові проходять курси першої допомоги на полі бою. Для навчання закупили п’ять силіконових інтерактивних манекенів Simman 3G plus. Ціна однієї штуки – 100 000 євро, маса – 80 кг. 

Фотографи Влада та Костянтин Ліберови оприлюднили світлини українських військових, котрі лиш нещодавно повернулися з російського полону. Виснажені, у російському полоні армійці втрачають по 20, 30, а дехто навіть 40 кг. Українська сторона дотримується Женевської конвенції і закликає світову спільноту примусити РФ до виконання міжнародних обов’язків.

Минулого тижня Росія оголосила, що розпочала операцію зі звільнення Курської області. Вона може зайняти не один місяць, оскільки кинутих у контрнаступ військ не вистачить, хоча їх уже приблизно вчетверо більше, ніж українці, вважають експерти.