У Львові відвідувач ТРЦ задонатив в скриньку для ЗСУ 503 тис. грн

Джерело: ТРЦ “Victoria Gardens”/Facebook

Відвідувач львівського ТРЦ “Victoria Gardens” задонатив у скриньку з пожертвами для ЗСУ 503 тис. грн. 

“Є вчинки, які доводять до сліз. Але й сльози бувають різними. Ці сльози не піддаються опису. А вчинок – надихає, хоча й змушує серце стискатись”, – йдеться в повідомленні ТРЦ. 

“Victoria Gardens” співпрацює з БФ “Завжди Україна”, й у ТРЦ розміщено два пошкоджених на фронті автомобілі, а поруч – скриньки для збору коштів на потреби ЗСУ.

Фото: ТРЦ “Victoria Gardens”

“У ТРЦ прийшов відвідувач. Із власною історією. Ми не маємо права розголошувати деталей. Так побажав відвідувач. Відвідувач повідомив охорону ТРЦ, що задонатив у скриньку кошти. Ми, в свою чергу, повідомили БФ, аби вилучити ці кошти”, – розповіли у “Victoria Gardens”.

У ТРЦ зазначають, що зворушені таким вчинком. Кошти передали на потреби українських захисників, про що детальніше відзвітує благодійний фонд.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 жовтня. З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 191.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.