В Одесі помер актор і сценарист «Голі та смішні» Євген Хаїт

Джерело: родичі на сторінці Хаїта в Instagram

У неділю, 21 січня, помер актор, драматург та сценарист, учасник шоу “Голі і смішні” Євген Хаїт. У вівторок, 23 січня, з ним відбудеться прощання у фоє Одеської Кіностудії з 12 до 14 години.

“Сьогодні (21 січня, – ред.) не стало Жені. Блискавично. Незбагненно. Нескінченно боляче. Усі, хто був хоч трохи знайомий із Женею, знають, що він дуже тонкий, чуйний, турботливий, добрий – до своїх. Був”, – повідомили в дописі.

Гуморист та керівник фракції “Слуга Народу” в Одеській міській раді Олег Філімонов підтвердив цю інформацію.

“Пішов із життя наш друг, письменник-сатирик, драматург, поет, блогер, продюсер, людина, з якою ми дружили і працювали з 1986 року, Женя Хаїт. Серце зупинилося, хоча його серце ніколи не скаржилося. І запанувала пустота. Пишу і не до кінця розумію, що сталося”, — додав він.

Сценариста поховають на Таїровському цвинтарі в Одесі.

Євген Хаїт був відомий як учасник команди КВК Одеського державного університету, актор та художній керівник “Джентльмен-шоу”. Він також став сценаристом телешоу “Голі та смішні”, яке транслювалося на каналі ICTV.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.