Викрито мережу підпільних покер-клубів, яка діяла під виглядом «Клубу спортивного покера»

Джерело: Офіс Генерального прокурора

У Києві, Харкові та Одесі припинили незаконну діяльність мережі підпільних покер-клубів, вилучене майно яких становить понад 5,3 мільйона гривень. Чотирьом особам, які організували діяльність мережі, повідомлено про підозру.

Фото: Офіс Генерального прокурора

За даними слідства, під виглядом “Клубу спортивного покера” група осіб проводила азартні ігри, зокрема кеш-гру в покер за гроші учасників. В процесі гри адміністрація закладу забирала комісію від кожного “банку” для отримання прибутку від азартної гри.

Цю діяльність приховували за дозвільними документами, виданими громадською організацією, яка мала відношення до спортивного покера.

Фото: Офіс Генерального прокурора

Правоохоронці провели обшуки в місцях розташування гральних закладів у Києві, Харкові та Одесі й вилучили готівку на суму понад 1,3 мільйона гривень, чорнову бухгалтерію та підрахунки доходу від гри в покер.

Також вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони фігурантів, 38 столів для гри в покер, гральні карти та фішки. На готівку та вилучене майно, орієнтовною вартістю понад 5,3 мільйона гривень, накладено арешт.

Наразі вирішується питання щодо застосування запобіжних заходів до підозрюваних.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.