У Нью-Йорку затримали чоловіка, якого звинувачують у переслідуванні Тейлор Свіфт

Джерело: BBC News

У Нью-Йорку заарештували 33-річного Девіда Кроу з Сіетла, якого звинувачують у переслідуванні американської співачки Тейлор Свіфт.

Поліція Нью-Йорка повідомила, що йому висунули звинувачення за двома пунктами – у домаганнях і переслідуванні.

Інцидент стався через кілька днів після того, як будинок Свіфт, здавалося, став об’єктом спроби злому. У той час співачка була далеко від дому. Поліція не підтвердила, чи був підозрюваний у першому арешті пов’язаний зі справою про домагання та переслідування.

Це вже не перший випадок, коли хтось нападає на будинок Свіфт.

У 2022 році чоловіка заарештували за те, що він п’яним в’їхав на автомобілі в її будинок та нібито намагався проникнути всередину.

Ще один чоловік, Роджер Альварадо, увірвався до будинку співачки, і поліція знайшла його сплячим у її ліжку. Альварадо засудили до шести місяців арешту.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.