Google додасть у нову версію Chrome нові функції на основі штучного інтелекту

Джерело: Engadget

Компанія Google представила нові функції на основі штучного інтелекту для останньої версії Chrome M121. Серед них впроваджено функцію Tab Organizer, яка автоматично групує вкладки за схожими темами, наприклад, онлайн-магазини.

Ще однією новинкою є функція Help Me Write, яка пропонує користувачам допомогу штучного інтелекту у написанні текстів. Вона надає підказки та варіанти продовження тексту, а також може допомагати у створенні чернеток.

Крім того, користувачі зможуть використовувати штучний інтелект для створення унікальних тем для браузера Chrome через функцію Chrome Theme Store. Вибравши зображення, стиль і колірну гамму, користувачі можуть створити персоналізовану тему.

Для активації цих нововведень користувачам потрібно перейти до опції “Експериментальний ШІ” на сторінці налаштувань, яку можна знайти в спадному меню з трьома крапками.

Протягом дня, 28 вересня, армія РФ здійснила 62 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 130 вибухів. 

Букви підготували підбірку різноманітних фільмів, які вийдуть на екрани вже в жовтні.

Речник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії (EDA) Ніколя Бідо заявив, що Швейцарія підтримує ініціативу Китаю та Бразилії щодо завершення війни в Україні, попри те, що Зеленський відкинув цей план.

Міністерство юстиції США відкрило кримінальні звинувачення проти трьох іранських оперативників, підозрюваних у зламі президентської кампанії Дональда Трампа та поширенні викраденої інформації в ЗМІ.

Служба безпеки ФСБ РФ заявила, що веде розслідування ще проти трьох іноземних журналістів за репортажі на території Курської області, яку зараз контролюють українські війська.