Чарльз ІІІ залишив лікарню після операції

Джерело: ВВС

Король Великої Британії Чарльз ІІІ у понеділок покинув лікарню у Лондоні після проведеної йому операції на простаті.

Як розповіли в інформагентстві, британський король 29 січня вийшов з приватної Лондонської клініки після того, як він провів там три ночі після операції.

Чарльз ІІІ покинув лікарню разом зі своєю дружиною, королевою Каміллою, помахавши рукою перед тим, як сісти в машину.

У заяві Букінгемського палацу зазначено, що тепер монарх перенесе свої публічні виступи, щоб мати час на відновлення.

Нагадаємо, 17 січня у Букінгемському палаці оголосили, що в 75-річного короля Сполученого Королівства Чарльза III виявили доброякісну пухлину.

Станом на 16:00 суботи, 5 жовтня, від початку доби по всій лінії фронту зафіксували 67 бойових зіткнень. Найгарячішим залишається Покровський напрямок.

Цього тижня три українські атомні станції уклали угоди на зведення захисних споруд. Попри те, що Хмельницька — це найменша АЕС в Україні (має в експлуатації 2 енергоблоки), витрати на її захист сягнуть 1,7 мільярда гривень. Це найбільша сума серед усіх станцій.

Улітку 2024 року російські окупанти стратили чотирьох українських військових на території агрегатного заводу у Вовчанську за наказом командування.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.