По всій території США зафіксували масштабний збій у телефонній мережі – CNN

Джерело: CNN

Вранці 22 лютого телефонна мережа AT&T вийшла з ладу для багатьох її клієнтів по всій території Сполучених Штатів, залишивши користувачів без змоги здійснювати дзвінки, відправляти текстові повідомлення або виходити в Інтернет. Згодом компанія повідомила, що більша частина її мережі відновлена.

За даними видання, у результаті збою в мережі AT&T клієнти не мали змоги телефонувати, відправляти текстові повідомлення або виходити в Інтернет.

Понад 74 000 клієнтів AT&T повідомили про збої на сайті відстеження цифрових послуг DownDetector, водночас перебої в роботі почалися близько 4 ранку за східним часом.

Однак ця цифра може збільшуватись.

Збій у мережі призвів також до проблем у роботі американської служби 911. Спеціалісти повідомили, що деякі американці не можуть зв’язатися з екстренною службою.

AT&T визнала, що має масовий збій, але не надала причину збою системи.

Сьогодні вранці у деяких наших клієнтів спостерігаються перебої в бездротовому зв’язку. Ми терміново працюємо над тим, щоб відновити їх обслуговування. Ми заохочуємо телефонувати через Wi-Fi, доки послуга не буде відновлена, — зауважили у заяві.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.

У вересні російська армія щоденно втрачала на полі бою в Україні у середньому по 1271 особі вбитими та пораненими. Відповідні дані оприлюднив високопосадовець Північноатлантичного альянсу на брифінгу в Брюсселі в кулуарах засідання міністрів оборони 17 жовтня. 

Надлишок нафти на світовому ринку штовхає її ціну вниз, а разом з нею нижче встановленого порогу у $60 за барель опустилася і вартість російського сорту.

У Бразилії у шістьох пацієнтів виявили ВІЛ після трансплантації органів, які надала служба донорства Ріо-де-Жанейро.

Вчені з Університету Джорджа Вашингтона дійшли висновку, що чорний шоколад та інші продукти з какао можуть містити шкідливі метали, зокрема свинець та кадмій.