3 березня в Одесі та області оголошено траур

Джерело: голова Одеської ОВА Олег Кіпер

3 березня 2024 року в Одесі та області оголошено траур за загиблими унаслідок атаки БпЛА по багатоповерхівці міста.

“У звʼязку з людськими втратами, через російську дронову атаку, завтра в Одесі та області оголошено траур. Висловлюю свої щирі співчуття тим, хто втратив близьких…”, – зазначив Кіпер.

Як відомо, вночі 2 березня війська РФ атакували Одесу ударними дронами. Було влучання у 9-поверхівку. Як наслідок – повністю зруйновано один під’їзд.

Також унаслідок злочинних дій росіян загинуло троє осіб – зокрема трирічний хлопчик. Ще 8 осіб – серед яких дитина та вагітна жінка – зазнали поранень.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.