Вночі над Україною знищено 12 російських БпЛА

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Уночі 9 березня військ РФ атакували Україну низкою ударних безпілотників типу “шахед”. Більшість було збито.

Загалом ворог випустив 15 безпілотників з Чауда (ТО Крим) та Приморсько-Ахтарська (РФ).

У результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 12 “шахедів” у межах Дніпропетровської, Донецької та Полтавської областей.

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України.

  • Протягом минулої доби за уточненою інформацією зафіксовано 63 бойові зіткнення. Також ворог завдав 8 ракетних та 107 авіаційних ударів, здійснив 113 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.