Акторка «Гаррі Поттера» закликала дорослих шанувальників «вже покінчити» з франшизою

Джерело: Variety

Актриса фільмів про Гаррі Поттера Міріам Марголіс висловила занепокоєння стосовно дорослих шанувальників улюбленої франшизи. Вона закликала їх залишити цей всесвіт у своєму дитинстві.

Марголіс зіграла професорку Помону Спраут, яка викладала гербологію в Гогвартсі та була главою гуртожитку Гафелпаф. Акторку показували у фільмах “Гаррі Поттер і Таємна кімната” у 2002 році та “Гаррі Поттер і Дари смерті – Частина 2” у 2011 році.

“Вони повинні вже покінчити з цим”, – сказав Марголіс. “Ви знаєте, я маю на увазі – це було 25 років тому, і це для дітей. Я думаю, що це для дітей”.

На її думку, дорослі фанати застрягли у цьому всесвіті. Вона визнає, що серія фільмів – “чудова”, і акторка “дуже вдячна за це”, проте “все вже закінчилося”.

Марголіс раніше поділилася подібними думками з Vogue UK, сказавши, що франшиза про Гаррі Поттера не так важлива для неї, як для шанувальників.

“Для мене “Гаррі Поттер” не мав великого значення”, – сказала вона. – Я була дуже рада, що отримала роль, мені подобалося бути в ній і зустрічатися з усіма людьми, але це не Чарльз Дікенс ( англійський письменник, – ред.)”.

Хоча Марголіс вважає, що “Гаррі Поттер” вже мав своє завершення – компанія Warner Bros. Discovery планує випустити однойменний телесеріал у 2026 році з новим акторським складом. Він має охопити сім сезонів та адаптувати кожен роман Дж.К. Роулінг.

В Сарненському районі Рівненської області батько і син загинули внаслідок вибуху гранати.

Внаслідок масштабних повеней і зсувів, викликаних тропічним штормом “Трамі” на Філіппінах, щонайменше 81 людина загинула, а 34 зникли безвісти. Очікується, що цифри можуть зрости, оскільки надходять нові повідомлення з ізольованих раніше територій.

Міністерство оборони України впровадило нові вимоги до калорійності продуктів, які постачаються для Збройних сил.

Франція та Німеччина висловлюють сумніви щодо пропозиції обійти вето Угорщини, яка блокує виділення понад 6 мільярдів євро допомоги для України.

Нещодавно Патронатна служба “Янголи” оголосила про перший в Україні збір на протези зі значною метою…