Модель OnlyFans «була пригнічена», коли дізналася, що на її контент підписався родич

Джерело: VT

Модель OnlyFans Шарна Бекман з Австралії продавала різний контент для дорослих на платформі, заробивши на цьому кошти. Вона поділилася, що була пригнічена, коли дізналася, що її двоюрідний брат був підписаний на неї більш як два місяці.

“Він намагався сказати мені, що це був не він, а його друг, який був одружений, тому не міг використовувати своє ім’я чи кредитну картку”, — сказала вона виданню. “Мій двоюрідний брат, мабуть, люб’язно запропонував поділитися своїм ім’ям і кредитною карткою, щоб той інший хлопець міг приєднатися до моєї сторінки”.

Скриншот: Instagram / @sharnabeckman

Вона не повірила його виправданням, назвавши їх дивовижними.

“Мені, чесно кажучи, було погано, і я соромилася комусь про це розповідати. Я не хотіла викликати незручності між сім’ями”, – сказала вона. “Тож я видалила свого двоюрідного брата зі свого облікового запису OnlyFans і заблокувала його телефонні повідомлення”.

Під час розмови вона поставила питання: “Я просто не розумію, чому він спочатку підписувався, а потім використовував своє справжнє ім’я», – продовжила вона. “Він хотів, щоб я знала, що це він? І що потім?”. За її словами, вона не казала про випадок своїй родині, адже не хотіла сварок між усіма.

За часи створення облікового запису на платформі зірка OnlyFans встигла побувати у 32 країнах.

Будинок у Лос-Анджелесі, де помер Метью Перрі, продали.

За даними ЗМІ, Президент України Володимир Зеленський вважає, що у випадку перемоги Дональда Трампа на виборах у США, його непередбачуваність може допомогти у боротьбі з РФ.

Ввечері 25 жовтня президент Володимир Зеленський раптово “повернув” українців у 2008 рік – до війни залишалось 6 років, долар був по 5 грн, а прем’єром – Юлія Тимошенко, яка першою в Україні здогадалась напряму роздавати гроші з державного бюджету заради електоральних бонусів. Щоправда, тоді економічна криза ще не встигла вдарити по Україні, а в Тимошенко наближались вибори, де її головним конкурентом був Віктор Янукович – тоді як в Зеленського російська армія наближається до Дніпра, на армію не вистачає 500 мільярдів гривень, через що влада підняла податки, а курс долара впевнено рухається до 42 грн.

В суботу, 26 жовтня, в Австралії три людини загинули після того, як два легкомоторних літаки зіткнулися в повітрі і впали в лісистій місцевості.

Державна податкова служба України залучила до декларування доходів контент-мейкерку з платформи OnlyFans, що дозволяє ділитися еротичним контентом.