Київський притулок для тварин просить допомогти заспокоїти собак після обстрілу

Джерело: adopt nosiki

Київський притулок для тварин “Носики” звернувся до містян із закликом допомогти заспокоїти собак після ранкового ракетного обстрілу міста.

У притулку наголосили, що тварини також страждають унаслідок ворожих обстрілів.

“Ми просимо долучитись до допомоги у соціалізації і вигулі тварин. Приїжджайте до нас в гості”, – мовиться у заклику.

Аби дізнатись всю необхідну інформацію – зокрема адресу – потрібно написати у повідомлення сторінки притулку.

Додамо, що вранці 21 березня війська РФ атакували Київ ракетами. Після складних маневрів в суміжних областях, ракети заходили на столицю одночасно з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці уражено близько тридцяти ракет, зокрема і балістичних.

  • Після тривалої подорожі з України до парку Оксуа у Франції прибули лев і дві левиці. Левиць рятували з лінії фронту на Донеччині, а лев Атлас мусив переїхати через постійні обстріли Київщини.

Україна представить свій “план перемоги” на черговій зустріч із лідерами країн Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн) в Німеччині 12 жовтня, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Американська акторка Енн Гетевей підтвердила, що триває розробка фільму “Щоденники принцеси 3”, перша частина якого вийшла 23 роки тому.

Google випустив нову функцію, яка дозволить користувачам здійснювати пошук в інтернеті, знімаючи відео.

Будівництво кілометрової вежі Джидда в Саудівській Аравії, яка після завершення стане найвищим хмарочосом у світі, відновилося майже через сім років після зупинку робіт через антикорупційну чистку по всьому королівству.

За прогнозами синоптикині Наталії Діденко, в неділю, 6 жовтня, майже всю Україну накриє циклон Finny.