На Буковині затримали трьох ухилянтів за 50 метрів від кордону Румунією

Джерело: ДПСУ

У Чернівецькій області затримано трьох чоловіків, які намагались незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Чоловіків було затримано на ділянці відділу Порубне. Трьох осіб, які прямували у бік Румунії, помітили прикордонники, які здійснювали патрулювання.

Чоловіків наздогнали та затримали у 50 метрах від державного кордону.

Затриманими виявились мешканці Рівненщини та Полтавщини. Вони розповіли, що заплатили місцевим жителям по 8 000 євро за розробку і вказання маршруту пішого переходу до Румунії в обхід пунктів пропуску.

Щодо затриманих складені протоколи про адміністративні правопорушення.

Пошуки організаторів нелегальної схеми триває.

  • Речник ДПСУ Андрій Демченко заявив, що від початку повномасштабного вторгнення правоохоронці викрили близько 400 груп, які сприяли військовозобов’язаним у незаконному виїзді за кордон.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.