Індійського ютубера арештували за нібито постачання на вечірки зміїної отрути як наркотику

Джерело: Sky News

Індійського ютубера Елвіша Ядава заарештували за нібито постачання зміїної отрути для використання як наркотику на вечірках.

Інфлюенсера, який має 15 мільйонів підписників на YouTube, затримали відповідно до Закону про дику природу.

Справа стала відомою після скарги зоозахисної організації People For Animals про те, що Ядав та інші знімали відео зі зміями та зміїною отрутою.

На вечірці, на якій він був у листопаді, провели обшук через підозру, що учасники вечірки використовували зміїну отруту як наркотику.

Поліція почала розслідування та допитала п’ятьох осіб за підозрою в контрабанді змій. Підозрювані назвали Ядава ймовірним організатором вечірок і постачальником зміїної отрути.

Ядав відкинув усі звинувачення і сказав, що буде повністю співпрацювати з поліцією.

Наразі його залишили під вартою на 14 днів через чотири місяці після того, як хлопця вперше допитали.

На слуханнях Конгресу США, які відбулись 18 вересня, відзначили, що Україна в умовах війни втілює інновації у військових технологіях та концепціях набагато швидше, аніж США.

Сьогодні, 19 вересня, користувачі “Київстару” повідомили про відсутність зв’язку та проблеми з інтернетом в низці областей України.

Служба безпеки України затримала у Харкові агента російської воєнної розвідки, який коригував удари керованими авіабомбами (КАБ) по позиціях українських військових. Основними цілями агента були тимчасові базування Сил оборони, що брали участь у бойових діях на Харківському напрямку.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

18 вересня у Китаї чоловік скоїв напад з ножем на учня японської школи. Це не перший такий інцидент за останні місяці.