В Англії жінка сплутала помпон від шапки з їжаком і відвезла його до ветклініки (Фото)

Джерело: Manchester Evening News

В Англії жінка сплутала помпон від шапки з їжаком й відвезла його до ветеринарної клініки, де ветеринари й виявили, що це не їжак.

Співробітники лікарні дикої природи Лоуер-Мосс-Вуд у Чеширі (Англія) здивувалися, коли виявили, що їжак, якого їм привезли на лікування, насправді виявився помпоном від шапки.

Жінка поклала помпон у коробку з їжею та пляшкою з грілкою на ніч, перш ніж доставити його до лікарні наступного ранку. Однак співробітники природного заповідника Лоуер-Мосс-Вуд і лікарні дикої природи були здивовані, коли зрозуміли, що насправді жінка принесла їм пухнастий помпон від шапки.

Волонтерка Даніель Пеберді сказала, що жінка вчинила правильно, не проігнорувавши тварину на вулиці протягом дня.

“Їжачки не повинні гуляти вдень, тож вона вчинила правильно. Єдина проблема в тому, що це був помпон. Багато людей не звертають уваги на їжаків, якщо бачать їх на вулиці в денний час. Вони не розуміють, що це хвора тварина. Чисельність їжаків стрімко скорочується, тому важливо рятувати тих нещасних, яких ми знаходимо”, – сказала вона.

У заповіднику і лікарні в Лоуер-Мосс-Вуд працює понад 70 волонтерів, і вони приймають тварин з усього регіону.

“Наші серця розтанули, коли одна добра душа вирішила, що рятує дитинча їжака, але виявилося, що це пухнастий помпон від шапки. Цей чарівний помпон від шапки все одно отримав усю любов, а також затишний догляд. Пам’ятайте, що доброта не знає меж, навіть якщо йдеться про штучного пухнастого друга. Будь ласка, пам’ятайте, що якщо ви помітили їжака на вулиці вдень, це ознака того, що щось не так. Помістіть його у коробку з теплим джерелом і зверніться по допомогу до місцевих ветеринарів. Збережімо наших колючих друзів!” – написали співробітники заповідника у Facebook.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.