У мережі жартують з лінійки шампунів Дуейна «Скелі» Джонсона

Джерело: інформацію зібрали Букви

Дуейн “Скеля” Джонсон вийшов на ринок з брендом особистої гігієни Papatui, серед лінійки продуктів – шампунь та кондиціонер для волосся. Утім, користувачі соціальних мереж стали жартувати з цих продуктів, оскільки сам “Скеля” не має волосся.

Зазначимо, що в лінійку Papatui входить також зволожувальний крем для обличчя, антиперспірант і засоби для догляду за татуюваннями, які зволожують і освітлюють малюнок чорнилом. Ще бренд продає зволожувальний засіб для очищення обличчя, омолоджувальний тонік та  гель для очей після пробудження.

Papatui функціонує вже понад три роки і був створений командою експертів із догляду за шкірою та вченими. Продукція коштує від 7,99 до 9,99 долара.

Серед усіх товарів найбільше користувачів розсмішила лінійка догляду за волоссям. Крім того, жарти викликала і рекламна фраза поруч з обличчям Джонсона: “Моє волосся було б у захваті від цього”.

“Ну, я думаю, це не зовсім непомітно”, – написав один з користувачів Reddit.

Скриншот: X (Twitter)

Інший користувач йому відповів, що ця реклама насправді “дуже смішна”. Також ще один користувач додав, що фраза про те, що його волосся “було б у захваті”, робить рекламу ще смішнішою.

“Просто “Скеля” рекламує свій… шампунь”, – написали в  X (Twitter).

Скриншот: X (Twitter)

“Як для лисої людини та фаната боротьби – це дуже круто. І як лиса людина, яка використовує шампунь, бо шкіра голови стане жирною, якщо я цього не зроблю, ось так відчувається інклюзивність”, – написав користувач wookadat.

Також користувач bodhiseppuku порівняв його з тренерами, які більше не можуть грати: “Те, що він не має волосся, не означає, що він не може порадити хороший шампунь”.

Утім, дехто виступив і проти того, що Джонсон випускав шампуні та кондиціонери. За словами Instagram-блогерки @sarahgrayandtall, вона б нізащо не придбала таку продукцію від лисої людини.

Деякі користувачі використали штучний інтелект, аби показати “Скелю” із волоссям, та як ШІ бачить цю рекламу:

Фото: X (Twitter) / @phosphor_glow

Фото: X (Twitter) / @phosphor_glow

Фото: X (Twitter) / @phosphor_glow

Фото: X (Twitter) / @phosphor_glow

“Нашу Рябу” звинувачують в крадіжці ідеї Vandog Agency. Компанія зняла рекламу, схожу до запропонованої агенцією, хоч раніше відкинула ідею як “занадто традиційну”.

26-річного мешканця Північної Ірландії Александра Маккартні засудили до довічного ув’язнення з мінімальним терміном у 20 років за жорстоке сексуальне насилля щодо дітей в інтернеті та ненавмисне вбивство 12-річної дівчинки.

Американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє, що Володимир Путін перебільшує військові “успіхи” у Курській області, щоб запевнити внутрішню аудиторію в здатності російських військових придушити вторгнення України в Курську область.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш заявив, що на саміті БРІКС у російській Казані закликав до справедливого миру в Україні.

У Києві внаслідок атаки БпЛА по багатоповерхівці загинула дитина.