Трамп вніс $175 млн застави, щоб запобігти арешту активів у штаті Нью-Йорк

Джерело: The Washington Post

Колишній президент США Дональд Трамп вніс заставу на $175 млн, щоб влада штату Нью-Йорк не арештувала його активи, зокрема нерухомість на Магнетоні в процесі оскарження ним вироку по справі цивільного шахрайства.

“Внесення застави експрезидентом було необхідним, аби генеральна прокурорка штату Нью-Йорк Летиція Джеймс не ініціювала юридичних заходів щодо відчуження його власності”,- йдеться в повідомленні.

Трамп вніс заставу за рішенням апеляційного суду, який минулого тижня зменшив її розмір до $175 млн. Однак якщо експрезидент не виграє апеляції, він все одно має виплатити штраф у понад $450 млн за рішенням цивільного суду.

Довідка. Суддя Верховного суду штату Нью-Йорк Артур Енгорон визнав Дональда Трампа, його дорослих синів, а також Trump Organization та двох її керівників винними у використанні незаконних дій з метою обману ділових партнерів. Зокрема, було встановлено, що відповідачі вдалися до шахрайства та завищили вартість свого капіталу на $2,2 млрд.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.