OpenAI погодила доступ до ChatGPT без реєстрації

Джерело: OpenAI на своєму сайті

OpenAI оголосила про запровадження безоплатного доступу до ChatGPT, без облікового запису, з метою зробити інструменти штучного інтелекту доступними для всіх користувачів. Компанія сподівається, що цей крок допоможе залучити більше людей до підписки на GPT-4.

Нова можливість миттєвого доступу дозволяє почати нову розмову без будь-якого введення даних для входу. Крім того, OpenAI повідомила про впровадження додаткових заходів безпеки для користувачів без облікових записів, таких як блокування підказок і створення зображень у більшій кількості категорій.

За даними OpenAI, щотижня ChatGPT використовують понад 100 мільйонів користувачів у 185 країнах світу. Відкриття доступу для користувачів без облікових записів створює стимул випробувати цей інноваційний чатбот та збільшити кількість його користувачів.

  • OpenAI змінила структуру управління своїм фондом венчурного капіталу, який підтримує стартапи у сфері штучного інтелекту, і тепер гендиректор Сем Альтман більше не володіє та не контролює його, згідно зі заявою до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC)

Популярні ліки проти ожиріння та діабету Ozempic і Wegovy можуть допомогти знизити ризик розвитку деяких видів раку.

Міністр закордонних справ Молдови Міхай Попшой заявив, що можуть бути нові випадки депортації російських дипломатів, якщо Москва продовжить шкодити національним інтересам країни.

Минулої доби унаслідок російських обстрілів загинуло 11 мешканців Донецької області, ще 43 зазнали поранень.

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вперше з’явився на публіці після замаху в середині травня. Захід пройшов за суворих умов безпеки, до замку, де проходив виступ, допускалися лише запрошені гості: міністри, депутати, посли та бізнесмени.

За оновленими графіками сьогодні, 6 липня, з 10:00 до 15:00 в Україні не вимикатимуть електроенергію.