Подарунок з Тернополя: вокаліст Judas Priest опублікував фото з прапором України

Джерело: Роб Гелфорд в Instagram

Британський музикант та вокаліст метал-гурту Judas Priest Роб Гелфорд поділився фото з прапором України та м’якою іграшкою, які йому подарували з Тернополя.

“Slava kat” – підписав фото Гелфорд.

На іграшковому котику ззаду зображено прапор України та назву гурту. Також на фото видно листівку, на які написано “Вітання з Тернополя”.

В коментарях жінка написала:

“Містере Гелфорд, ми дуже раді бачити ці фото! Цей маленький подарунок від мого сина. Ми були на бекстейджі у Кракові. Дякуємо за підтримку України. Ви велика ЛЮДИНА!”.

У Генеральному штабі ЗСУ оприлюднили оперативну інформацію станом на 23.30 16.05.2024 щодо російського вторгнення. Сили оборони продовжують виконувати завдання з відбиття широкомасштабної збройної агресії РФ. Наразі вздовж лінії фронту тривають бої.

Союзники по НАТО наближаються до погодження плану з відрядження військ в Україну для підготовки українських сил, перетинаючи ще одну з “червоних ліній” Путіна.

Пізно ввечері 16 травня російські війська атакували Харків безпілотниками. Згодом ворог здійснив ракетний обстріл міста.

Міністри фінансів країн “Великої семи”, котрі зустрінуться наступного тижня в Італії, підтримають план Європейського Союзу щодо використання доходів від заморожених російських активів для військової допомоги Україні, підтвердив 16 травня офіційний представник міністерства фінансів Італії.

Пізно ввечері 16 травня російські війська атакували Харків безпілотниками. Влада міста поінформувала містян про роботу ППО, закликавши перебувати в укриттях.