У російській школі відкрили «парту героя» на честь окупанта, який зарізав жінку

Джерело: NEXTA Live

У російській школі в Бєлгородській області відкрили “парту героя” на честь вбитого на війні окупанта Ігоря Маслова, якого раніше ув’язнили за жорстоке вбивство.

У 2020 році Ігоря Маслова ув‘язнили на 12 років через те, що він вбив свою товаришку за чаркою 25 ударами ножем. 

Маслов перебував у колонії суворого режиму, проте в травні 2023 року пішов воювати проти України в складі штурмового загону міноборони РФ “Шторм Z”. Вже 1 червня російський окупант помер.

На його честь росіяни влаштували “урочисте відкриття” шкільної парти. На таке “свято” до російської школи приїхали голова сільського поселення, голова ради ветеранів та місцевий священник.

Фото: NEXTA Live

Проте після скарг школа видалила допис про “парту героя”-вбивці.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.