Французький дизайнер Сімон Порт Жакмюс та Марко Маестрі стали батьками

Джерело: Марко Маестрі/Instagram

22 квітня французький модельєр і засновник модного бренду Jacquemus Сімон Порт Жакмюс разом зі своїм коханим, власником рекламної компанії Yoann et Marco Марко Маестрі повідомили, що стали батьками.

Сімон Порт Жакмюс поділився радісною новиною – вони з чоловіком Марко Маестрі стали батьками двох малюків. Дітей назвали Мія і Сан.

Зауважимо, раніше Жакмюс відкрито підтримав Україну під час російського вторгнення.

Також Жакмюс припинив постачання до Росії. За інформацією росЗМІ, засновник бренду надіслав російським партнерам “дуже емоційний лист”, у якому причиною виходу з ринку назвав зокрема війну Росії проти України.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Marco Maestri (@maestrimarco)

Довідка. Сімон Порт Жакмюс – французький модельєр і дизайнер. Основоположник модного бренду Jacquemus.

У 2008 році, у віці 18 років, він вирушив до Парижа, де протягом декількох місяців навчався у Вищій школі мистецтв і техніки моди (Esmod), одночасно з Олів’є Рустеном. Потім він кинув навчання заради посади помічника менеджера з роботи з художниками у журналі моди Citizen K. Пізніше раптова загибель матері в автомобільній катастрофі спонукала його розпочати власну кар’єру модельєра.

24 червня 2019 року він організував парад, присвячений десятиріччю бренду. Сімон Порт запросив представників світу моди на лавандове поле і представив свою нову колекцію Le coup de soleil.

У його колекції весна-літо 2021 L’Amour були теми простоти та романтики. “Як просте сільське весілля або свято врожаю” – сказав він в інтерв’ю перед показом. Шоу проходило на пшеничному полі за годину їзди від Парижа, і через пандемію COVID-19 на ньому було всього 100 гостей.

У 2020 році Симон Жакмюс разом із французькою художницею Дафною Леон випустив колекцію керамічного посуду з об’ємними керамічними овочами та фруктами у найкращих традиціях французької пасторалі.

У листопаді 2021 року Jacquemus у співпраці з голландською маркою VanMoof розробив електричний велосипед.

У 2022 Nike анонсувала свою нову жіночу колекцію з Jacquemus, показ якої відбувся в середині травня 2022.

31 травня стало відомо, що Жакмюс припинив постачання до Росії. За інформацією росЗМІ, засновник бренду надіслав російським партнерам “дуже емоційного листа”, в якому причиною виходу з ринку назвав зокрема війну Росії проти України.

Симон Жакмюс – відкритий гей. 27 серпня 2022 року він одружився з італійським цифровим агентом Марко Маестрі, після 4 років знайомства.

У лютому 2022 року виступив проти військового вторгнення Росії в Україну та активно підтримав Україну та українських біженців.

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.  

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.