В Одесі зросла кількість загиблих унаслідок ракетного удару РФ 29 квітня

Джерело: голова Одеської ОВА Олег Кіпер

В Одесі помер ще один поранений унаслідок ракетного удару РФ по місту 29 квітня. Таким чином кількість жертв зросла до 6 осіб.

“На жаль, у лікарні від отриманих травм помер чоловік, який постраждав від ракетного обстрілу 29 квітня…”, – написав Кіпер.

ДОВІДКА: надвечір 29 квітня війська РФ завдали ракетного удару балістичною ракетою з касетними снарядами.

Через обстріл зокрема відбулося займання даху будівлі палацу студентів “Одеської юридичної академії”, відому у місті під назвою “Замок Гаррі Поттера”.

Кількість загиблих внаслідок атаки по місту 29 квітня зросла. За даними місцевої влади, у лікарні помер один з поранених – чоловік 1960 року народження. Таким чином, кількість жертв зросла до 5 осіб.

  • Внаслідок атаки РФ по Одесі 29 квітня загинув проректор з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Міжнародного гуманітарного університету Борис Володимирович Васильєв.

Вночі 5 жовтня ворог випустив по Україні понад десяток ударних безпілотників та кілька ракет.

За даними синоптиків у суботу, 5 жовтня, частина країни опиниться у полоні дощів.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.