Дівчину футболіста Деклана Райса захейтили через зовнішність: вона видалила фото з соцмереж

Джерело: sunday world

Лорен Фраєр видалила всі свої фото з соцмереж після того, як її зацькували через зовнішність.

Лорен Фраєр є дівчиною Деклана Райса – футболіста лондонського “Арсеналу”. Пара разом вже 8 років і у них є спільний син. Останніми місяцями Лорен піддалась цькуванню у соціальних мережах.

Все почалось у грудні 2023 року. Тоді Райсу прийшло повідомлення від анонімного користувача у якому написали, що він “міг би добитись кращого”, маючи на увазі Лорен. Футболіста також звинуватили у ” низьких стандартах” вибору партнерки.

Після цього Лорен видалила всі фото зі свого акаунту в Instagram. Водночас Лорен залишила акаунт загальнодоступним і попри відсутність фото на неї підписано понад 64 000 користувачів.

Після хейту Лорен підтримали низка знаменитостей, зокрема зірка місцевого реаліті-шоу “Острів кохання” Ліберті Пул.

“Я думаю, що вона прекрасна, це божевілля. Що сталося зі сприйняттям різних типів тіла та прийняттям нашої індивідуальності? Стандарти краси в наш час нереальні, і всі збожеволіли через соціальні мережі. Я буду проповідувати про це до самої смерті. Настав час змін, так більше не може тривати”, – написала вона у сторіз свого Instagram-акаунта.

Попри те, що Лорен та Деклан разом вже стільки років, свої стосунки пара намагається не коментувати публічно.

Протягом дня, 28 вересня, армія РФ здійснила 62 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 130 вибухів. 

Букви підготували підбірку різноманітних фільмів, які вийдуть на екрани вже в жовтні.

Речник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії (EDA) Ніколя Бідо заявив, що Швейцарія підтримує ініціативу Китаю та Бразилії щодо завершення війни в Україні, попри те, що Зеленський відкинув цей план.

Міністерство юстиції США відкрило кримінальні звинувачення проти трьох іранських оперативників, підозрюваних у зламі президентської кампанії Дональда Трампа та поширенні викраденої інформації в ЗМІ.

Служба безпеки ФСБ РФ заявила, що веде розслідування ще проти трьох іноземних журналістів за репортажі на території Курської області, яку зараз контролюють українські війська.