Росіяни масовано обстріляли Харків та область: є жертви

Джерело: мер Харкова Ігор Терехов та глава Харківської ОВА Олег Синєгубов

Вранці 23 травня російські окупаційні війська масовано обстріляли Харків та обласні населені пункти. Є загиблі та поранені.

За даними Терехова, у Харкові вибухи почали лунати близько 10:20. Загалом у місті пролунало близько 10 вибухів.

Попередньо, під обстрілом опинились транспортна інфраструктура та комунальне підприємство, яке займається життєзабезпеченням Харкова.

На місці іншого влучання виявлено тіло одного загиблого. Одна людину з пораненнями госпіталізували.

Також під ударом опинилось приватне підприємство.

“За попередньою інформацією там один загиблий, шестеро поранених, місцезнаходження ще трьох неможливо встановити через велику пожежу”, – повідомив Терехов.

За даними Синєгубова, підприємство у Харкові, по якому вдарили росіяни, займається друком. Загорівся цех з папером.

Він також повідомив, що окрім Харкова окупанти вдарили по Золочеву – тут щонайменше двоє постраждалих – та Люботину, де також постраждало двоє осіб.

  • 22 травня російські окупанти атакували Харків, внаслідок чого відомо про десятьох поранених, також є руйнування цивільної інфраструктури. У Харківській ОВА показали наслідки ворожого обстрілу міста.

Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з Дональдом Трампом заявив в інтерв’ю Fox News, що колишній президент підтримуватиме Україну.

Протягом дня, 28 вересня, армія РФ здійснила 62 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 130 вибухів. 

Букви підготували підбірку різноманітних фільмів, які вийдуть на екрани вже в жовтні.

Речник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії (EDA) Ніколя Бідо заявив, що Швейцарія підтримує ініціативу Китаю та Бразилії щодо завершення війни в Україні, попри те, що Зеленський відкинув цей план.

Міністерство юстиції США відкрило кримінальні звинувачення проти трьох іранських оперативників, підозрюваних у зламі президентської кампанії Дональда Трампа та поширенні викраденої інформації в ЗМІ.