Подоляк заявив, що Зеленському варто піти на другий термін, щоб «завершити багато програм»

Джерело: Михайло Подоляк/Youtube

Радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що Володимиру Зеленському варто йти на другий президентський термін, щоб завершити роботу над багатьма програмами.

“Я прихильник того, щоб безумовно у президента Зеленського був другий термін, бо треба завершити дуже багато запущених програм. І йдеться не лише про ті, що стосуються війни, але й про трансформацію державної системи”, — сказав Подоляк.

Він додав, що йдеться зокрема про формування ринку землі, зменшення бюрократії, зміну правоохоронної системи та системи ставлення до корупції і ліквідацію олігархії.

“Плюс запущено такі глобальні процеси, які означатимуть інтеграцію України в зовсім інший політичний, економічний, безпековий простір”, – сказав радник ОП.

Подоляк наголосив, що рішення щодо можливого другого терміну ухвалюватиме Зеленський.

Раніше радник заявляв, що вибори в Україні можливі лише після закінчення війни.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.