Жінка спіймала коней, які тікали, за допомогою бюстгальтера (відео)

Джерело: Newsweek

Власниця кінної ферми з Нью-Мексико Тейлор Андерсон спіймала коней, які тікали, використавши бюстгальтер.

Зазначається, що жінка володіє кіньми вже 28 років, і нині вона має двох коней та міні-ослика, але на момент інциденту у неї було кілька коней.

Одного разу вона відволіклася і забула замкнути ворота свого загону для коней.

“Незалежно від того, скільки у когось досвіду, іноді просто трапляється людська помилка”, – зазначила вона. Через десять хвилин, стоячи на ґанку, Андерсон почула гуркіт копит і побачила, як її коні біжать до будинку сусіда.

Андерсон миттєво побігла за ними, випадково пройшовши повз складське приміщення, де зберігалися їхні повідці. Діставшись до коней, вона зрозуміла, що їй нема з чим вести їх назад.

Поміркувавши, вона вирішила використати свій бюстгальтер як імпровізований повідець, щоб вести коней. Одягнувши джинси і футболку, вона була впевнена, що перебуває досить далеко від сусідів, щоб ніхто не помітив цього.

“Я відразу ж спіймала “Мані”, мого 12-річного чистокровного гонщика, тому що він провокатор махінацій. Решта коней підуть за ним”, – пояснила вона.

Кілька років по тому, переглядаючи свій телефон, Андерсон натрапила на відео інциденту і вирішила поділитися ним у TikTok, де відтоді воно набрало понад 7,8 мільйона переглядів.

@whiskeyriff

Horse never felt so supported. // 🎥: @Taylor⚡️🖤🐴 #whiskeyriff #riffoutdoors

♬ man I feel like a women – sped up sounds

Користувачі соцмереж почали жартувати щодо нової функції бюстгальтера.

“Реакція на моє відео зробила мій день кращим. Я не могла перестати сміятися над творчими речами, які говорили люди”, – прокоментувала Андерсон.

Особливо їй сподобався коментар: “Імпровізуй, адаптуйся, долай”, на що вона відповіла: “Девіз морських піхотинців і скотарок”.

Станом на 20:00 28 вересня внаслідок авіаційного удару РФ по Сумах вже відомо про десять загиблих та 22 поранених.

Служба безпеки України затримала на хабарі директора з контрольно-ревізійної роботи АТ “Енергоатому”.

Естонія, Латвія, Литва та Польща шукатимуть фінансування ЄС для будівництва мережі бункерів, загороджень, розподільних ліній і військових складів уздовж своїх кордонів з Росією та Білоруссю, повідомила Естонія.

Президент Грузії та лідери опозиції висловили свої обурення з приводу реклами, оприлюдненої правлячою партією, яка використала фотографії руйнувань в Україні, нібито стверджуючи, що тільки вона може зберегти мир з Росією.

В суботу, 28 вересня, на заводі Tata Electronics на півдні Індії, який виробляє компоненти для iPhone, спалахнула пожежа. Щонайменше десять людей отримали медичну допомогу, двох госпіталізували.