В Ужгороді у приміщенні «Укргазбанку» чоловік повідомив, що у нього із собою вибухівка

 

Фото: ГУНП в Закарпатській області

Джерело: ГУНП в Закарпатській області 

В Ужгороді в приміщенні “Укргазбанку” чоловік почав кричати й повідомив, що у нього в сумці з собою вибухівка – після перевірки інформація не підтвердилася.

Співробітники вибухотехнічної служби ГУНП в Закарпатській області провели детальний огляд приміщення банку, про замінування якого повідомив один із відвідувачів.

Вибухонебезпечних предметів не виявлено. З фігурантом тривають слідчі дії

Сьогодні о 18:15 співробітники поліції отримали повідомлення від працівників однієї з банківських установ, що розташована в центральній частині Ужгорода, що один з відвідувачів поводить себе неадекватно та заявляє, що у нього в сумці вибухівка.

За викликом негайно виїхали наряди поліції, які оперативно виявили потенційного підривника та евакуювали людей з приміщення банку на безпечну дистанцію.

Поліціянти-вибухотехніки вже провели огляд сумки та приміщення установи – небезпечних предметів чи речовин виявлено не було.

З фігурантом працює слідчо-оперативна група. Визначається правова кваліфікація події.

 

 

Міністерство оборони Білорусі заявляє, що Україна стягує війська до кордону, мінує території та будує загородження. Кажуть ситуація “непроста”, але “провокацій” поки що немає.

Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський розповів, що російські окупанти продовжують викрадати тварин з”Асканії-Нової” і вивозити їх до Росії та окупованого Криму.

Російські війська обстріляли Лиманську та Торецьку громади в Донецькій області. Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що внаслідок ударів загинули три людини, а ще чотири отримали поранення.

100-річний Георгій Чижевський з Вознесенська (Миколаївська область) став переможцем літнього Чемпіонату України з плавання серед членів руху “Мастерс” та встановив три рекорди світу на дистанції з брасу.

Українські сили відновили контроль над деякими позиціями на півночі Харківської області, просунувшись у центральній частині Вовчанська.