Збірні України та Німеччини зіграли внічию у межах підготовки до Євро-2024

Джерело: Букви

3 червня збірна України з футболу зіграла внічию у товариському матчі проти Німеччини.

Українська та німецька команди зіграли в нульову у товариському матчі перед стартом Євро-2024 з футболу. Матч відбувся у Нюрнберзі на арені Макс-Морлок-Штадіон.

У DW зауважили, що для обох команд зустріч на стадіоні “Макс Морлок” у Нюрнберзі 3 червня стала початком фінальної фази підготовки до “Євро-2024”. Це десяте протистояння німецької та української збірних. До цього німці вигравали п’ять разів, тоді як чотири матчі закінчувалися нічиєю.

На майбутньому чемпіонаті Європи, який відбудеться у Німеччині з 14 червня по 14 липня, господарі турніру зіграють у групі зі збірними Шотландії, Угорщини та Швейцарії.

Своєю чергою, збірна України зустрінеться з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Додамо, 26 березня у Вроцлаві відбулася гра Україна — Ісландія. Обігравши команду Ісландії з рахунком 2:1, збірна України вийшла на чемпіонат Європи з футболу.

Джо Байден вкотре наголосив, що продовжить участь у боротьбі за пост президента США, навіть після численних закликів знятись з виборів. Він наголосив, що відмовиться лише у випадку, якщо “з неба зійде Всемогутній Господь і скаже йому це зробити”.

У другому турі президентських виборів в Ірані перемогу здобув Масуд Пезешкіан. Кандидат-реформіст переміг прихильника жорсткої лінії Саїда Джалілі. Він вже пообіцяв зміцнювати зв’язки з Заходом та пом’якшити закон про обов’язкове носіння хіджабу для жінок.

У ніч на 6 липня російські окупанти вкотре атакували Україну ударними безпілотниками. Більшість запущених БпЛА вдалось збити.

В Україні триває 864-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 549 тисяч осіб.

Уночі 6 липня війська РФ атакували Сумську область безпілотниками. Є влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури.