Уночі війська РФ атакували Україну дронами та ракетами: вибухи лунали у кількох областях

Джерело: Букви

Уночі 7 червня російські окупаційні війська атакували Україну дронами та ракетами. У кількох областях було чутно вибухи.

Спершу, ще пізно увечері 6 червня. ворог запустив по Україні кілька груп ударних БпЛА. Вже під ранок почалась ракетна атака.

Більшість БпЛА, відповідно до даних Повітряних сил, тримали курс на західні та північні регіони України. Згодом кілька БпЛА наблизились до Старокостянтинова на Хмельниччині.

Випущені росіянами ракети також здебільшого цілились у Старокостянтинів. Водночас до цілі ворожі ракети летіли двома групами, кружляючи різними областями.

Щодо наслідків ракетно-дронової атаки, то станом на ранок відомо, що вибухи було чутно на Київщині, Хмельниччині. Вінниччині, Одещині та Харківщині.

Зокрема у Київській області, за повідомленням місцевої ОВА, внаслідок атаки виникла пожежа на одному з промислових підприємств регіону. Обійшлось без постраждалих.

Щодо ситуації в інших областях. де лунали вибухи, поки нічого не повідомляється. Зауважимо також, що немає повідомлень про атаку окупантів на енергооб’єкти України.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.