У поштовому відділені у Луцьку чоловік випадково підірвав гранату

Джерело: “Волинські новини”

9 червня у відділенні “Нової пошти” на проспекті Соборності у Луцьку стався. Виявилося, що чоловік вирішив оглянути замовлення прямо у поштовому відділенні, але товар був вибухонебезпечний.

За даними ЗМІ, чоловік замовив в інтернеті три піротехнічні імітаційні гранати. Прийшовши забрати своє замовлення, він вирішив перевірити їх у приміщенні відділення.

Не дотримуючись правил безпечного поводження з такими предметами, чоловік випадково висмикнув чеку однієї з навчальних гранат, що призвело до вибуху.

За попередніми даними, постраждалий отримав медичну допомогу, але його життю нічого не загрожує. Шкоди персоналу пошти унаслідок вибуху не було зафіксовано.

Росія проводить глобальну кампанію з вербування іноземних найманців щонайменше у 21 країні, включно з кількома державами Африки.

Британський актор Фаб’єн Франкель, який грає Крістона Коля у “Домі Дракона”, зазнав критики з боку глядачів після виходу другої серії нового сезону шоу. Через велику кількість гнівних повідомлень йому навіть довелося закрити коментарі в соцмережах.

26 червня збірна України зіграла проти Бельгії у третьому турі групового раунду Євро-2024. Українська команда не змогла отримати перевагу у грі на бельгійськими футболістами, тож залишає Євро-2024.

Компанія Nissan Motor на тлі загострення конкуренції з китайськими виробниками електромобілів і падіння продажів закриває один із восьми своїх заводів у Китаї.

Згідно з інформацією ЗМІ, станом на сьогодні, понад 140 народних депутатів не підписали документ на підтримку заборони УПЦ Московського патріархату. Зауважимо, законопроєкт № 8371 про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій законодавці мають розглянути у другому читанні.